menu MENU

forum

forum

wątek forum

star_borderprint

Zobacz małe M1 w kontenerze

Robert2021-05-10Wyświetlenia: 12064 Zdjęcia: 8
Czy da się mieszkać i żyć w kontenerze?
forum Zobacz małe M1 w kontenerzeforum Zobacz małe M1 w kontenerzeforum Zobacz małe M1 w kontenerzeforum Zobacz małe M1 w kontenerzeforum Zobacz małe M1 w kontenerzeforum Zobacz małe M1 w kontenerzeforum Zobacz małe M1 w kontenerze

ID: 203

powrót chevron_left

Re: Zobacz małe M1 w kontenerze
Robert2020-05-10
Jeszcze jeden piękny domek

Klaudia2018-07-24
Zapraszam na stronę www.smart-mod.pl

Cena tego domku?
Piotr2019-08-23
Jaka jest cena tego domku? Bo widzę, że świetnie nadaje się na działkę

Sławek Stawarczyk2017-01-17
Na bazie kontenerów, można zbudować świetne rzeczy. Pracowałem dla brytyjskiej marki, rozwijając jej obecność na nowych polach. Nie do uwierzenia jest, gdzie i jak, z powodzeniem można zastosować kontenery. Jak zaczęliśmy tworzyć, szukać i badać, okazało się, że możliwości są i w skali unikalnych produktów na skalę świata, jak i takich, których jeszcze nie ma w Polsce. Zajmowałem się marketingiem tego przedsięwzięcia. Ech, szkoda, że w Polsce nikt nie chce zagrać konkretnie... Sławek Stawarczyk Dyrektor Kreatywny AbFab Marketing 00447895437275

Angela2015-09-18
Przyznam, że interesująca aranżacja na letnie dni. Ja jednak zdecydowanie wolę mieszkać w normalnym domu, a jeśli chodzi o gotowe kontenery to tylko o przeznaczeniu sanitarny,. Jako organizator imprez muszę dostarczać ludziom toalety przenośne, takie jak te:

Może to Cię zainteresuje: